UA-114377580-1

Raaijmakers Belastingadvies en Educatie

 

Op de hiervoor genoemde (deel)terreinen van specialisatie alsmede op het gebied van Toeslagen kan Raaijmakers Belastingadvies en Educatie onderricht en bijscholing verzorgen op de door u gewenste manier. Met theorie, met de behandeling van casusposities of een combinatie van beide.

 

De heer Raaijmakers treedt op als docent bij Register Belastingadviseurs Opleidingen. Daarnaast verzorgt hij regelmatig PE-bijeenkomsten voor onder meer het Register Belastingadviseurs, VLB Opleidingen, SRA, Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). Deze PE-bijeenkomsten behandelen onderwerpen als de werkkostenregeling, Toeslagen, Actualiteiten loonheffingen, aansprakelijkheid en invordering.

Daarnaast ontwerpt hij examens en bijbehorende richtlijnen voor de uitwerking van de examens alsmede het opstellen van vragen en antwoorden voor e-learning modules.

 

Tot slot schijft hij ook boeken welke uitermate geschikt zijn voor het onderwijs. Denk daarbij aan Boom Basic Fiscaal Invordering.

 

Indien u een spreker of inleider wenst op een van de gespecialiseerde terreinen van Raaijmakers Belastingadvies en Educatie neemt u dan gerust contact op om een en ander te bespreken.

 

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact voor meer informatie.