UA-114377580-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Op de hiervoor genoemde (deel)terreinen van specialisatie alsmede op het gebied van Toeslagen kan Raaijmakers Belastingadvies en Educatie onderricht en bijscholing verzorgen op de door u gewenste manier. Met theorie, met de behandeling van casusposities of een combinatie van beide.

 

De heer Raaijmakers treedt op als docent bij Register Belastingadviseurs Opleidingen. Daarnaast verzorgt hij regelmatig PE-bijeenkomsten voor onder meer het Register Belastingadviseurs, VLB Opleidingen, SRA, Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). Deze PE bijeenkomsten behandelen onderwerpen als de werkkostenregeling, Toeslagen, Actualiteiten loonheffingen, aansprakelijkheid en invordering.

 

Daarnaast ontwerpt hij examens en bijbehorende richtlijnen voor de uitwerking van de examens alsmede het opstellen van vragen en antwoorden voor e-learningmodules.

 

Tot slot schijft hij ook boeken welke uitermate geschikt zijn voor het onderwijs. Denk daarbij aan Boom Basic Fiscaal Invordering.

 

Indien u een spreker of inleider wenst op een van de gespecialiseerde terreinen van Raaijmakers Belastingadvies en Educatie neemt u dan gerust contact op om een en ander te bespreken. Voor het opnemen van vrijblijvend contact klik hier.

Fiscale educatie